مرکباتمنابع عطر

بهار نارنج

بوسیله اردیبهشت ۶, ۱۳۹۵ بدون نظر

نمایه بویایی (Odor Profile) : کمی تلخ ، مرکباتی ، معطر ، شکوفه های شیرین گل .

نام لاتین     (Latin names) : Neroli

گروه اصلی         (source) : مرکبات

توضیحات   (Description) : بهار نارنج، شکوفه درخت نارنج است که در عطرسازی و ساختن اسانس ، انواع نوشیدنی های فصلی و عرقیجات و تهیه مربا، گز ، سوهان و … کاربرد بسیار دارد.

بابـُـل و شیراز در اردیبهشت‏ ماه ، با رایحه ی سحر انگیز بهار نارنج ، هر رهگذری را سرمست میکند به نحوی که این دو شهر را شهرِ بهارنارنج می‌نامند.

 

نظرتان را بگویید