نام لاتین (Latin names) : Macarons
نام دیگر (Other name) : macaroon
گروه اصلی (source) : شیرینی جات
توضیحات (Description) : ماکارون یک شیرینی فرانسوی است که در اصل با سفیده تخم مرغ و شکر تهیه میشود. از دیگر مواد لازم برای این شیرینی پودر شکر یا پودر قند، پودر بادام یا پودر بادام زمینی و رنگ طبیعی میباشد. معمولاً وسط این شیرینی با شکلات سفید، خامه و یا مربا پر میشود. با وجود اینکه این شیرینی فرانسوی است نام آن به صورت تاریخی از لغت ماکارونی در ایتالیایی آمدهاست. این شیرینی به مشخصات کف و بالای صاف و درخشان پایههای ژولیده و ملایم و مرطوب مشهور است و به راحتی در دهان آب میشود. ماکارون در طعمهای بسیار متفاوتی یافت میشود اگر چه به صورت سنتی طعم تمشک کوهی و شکلاتی داشته است اما اکنون در طعمهای گلهای مختلف، قهوه و کاپوچنو و غیره موجوداست.