شیرینی جاتمنابع عطر

قند و شکر

بوسیله آوریل 25, 2016 بدون نظر

نمایه بویایی (Odor Profile) : شیرینی معمولی.

نام لاتین     (Latin names) : Sugar

گروه اصلی         (source) : شیرینی جات

توضیحات   (Description) : شِکَر یا شَکَر یا بوره ماده‌ای است خوراکی و شیرین که از دانه‌های ریز بلوری تشکیل شده‌است و به رنگ سفید و یا قهوه‌ای دیده می‌شود. شکر از عصارهٔ نیشکر و یا چغندر قند به دست می‌آید.

ماده کریستالی سفیدرنگی که بعنوان شکر می‌شناسیم، یک مادّهٔ مصنوعی و فرایند شده است که اغلب از نیشکر یا چغندر قند بدست می‌آید. قند موجود در نیشکر و چغندر قند بعد از جداسازی تمام املاح، ویتامین‌ها، پروتئین، آنزیم و سایر مواد مغذی مفید، در کارخانه تصفیه شده و به ساکاروز خالص تبدیل می‌شود.

 

نظرتان را بگویید