نمایه بویایی (Odor Profile) : تلخ و شیرین.
نام لاتین (Latin names) : Marzipan
نام دیگر (Other name) : almond paste
گروه اصلی (source) : شیرینی جات
توضیحات (Description) : مارزیپان (به انگلیسی: Marzipan) یا خمیر بادام، نوعی مادهای غذایی است که از مخلوط کردن پودر بادام، شکر و سفیده تخم مرغ درست میشود. این ماده نیمه جامد و قابل شکل گیری است. معمولاً به آن رنگهای خوراکی افزود شده و پس از پخش کردن بر روی کیک به عنوان پوشش کیک از آن استفاده میشود. به عنوان خمیر مجسمه سازی خوراکی نیز بکار رفته و به اشکال گوناگونی در میآید. همچنین در داخل و مرکز شکلات نیز جای داده میشود. نوع شیرین آن به عنوان مارزیپان فرانسوی شهرت دارد و نوع کم شیرین آن به عنوان مارزیپان آلمانی شناخته میشود. مارزیپان را میتوان در منزل نیز درست کرد.